100 g   smør eller margarine 
2 æg 
2 dl   sukker 
2 tsk   bagepulver 
1 dl   grahamsmel 
1 ¾ dl   hvedemel 
1 dl   vand 
2 tsk   vaniljesukker 
100 g   korender 
smør eller margarine til formen 
rasp 
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, ca. 5 minutter, og hæld det 
smeltede fedtstof i.
Tilsæt bagepulver, grahamsmel samt hvedemel. 
Kog vandet og rør det i dejen sammen med vaniljesukker og korender.
Smør en randform og drys den med rasp eller grahamsmel. 
Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175°C i ca. 40 minutter til den 
har fået fin farve.
Vend kagen ud på en rist efter et par minutter og lad den køle under et 
klæde inden den serveres.
Tips: Hvis du vil variere smagstilsætningen kan du tilsætte ½ dl   
hakkede mandler eller hakkede nødder til dejen.