4 skiver oksefilet ca. 600 g  
3 spsk  olivenolie 
 
Sauce: 
1 fed hvidløg 
1 mellemstort løg 
200 g  solmodne tomater 
50 g  stenfri oliven 
½ tsk  basilikum 
1 spsk  vineddike 
salt 
friskkværnet peber 
persille 
Skold tomaterne og flå dem - eller brug dåsetomater - hak dem. 
Hak løg og hvidløg. Halver olivenerne. 
Luk bøfferne ved at stege dem lynhurtigt på panden i olivenolie.
Sænk og giv bøfferne to - tre minutter yderligere på hver side. 
Sæt bøfferne til side på et forvarmet fad. 
Kom hvidløg og så løg på panden. 
Når de er blanke, tilføjes tomater og basilikum. 
Kog igennem og smag til med salt og peber. 
Tilføj olivenerne. 
Når de er varme, er saucen klar til at hældes over bøfferne. 
Server med bagte kartofler eller pommes frites og flûtes.