4 skiver oksefilet ca. 600 g
3 spsk olivenolie
Sauce:
1 fed hvidløg
1 mellemstort løg
200 g solmodne tomater
50 g stenfri oliven
½ tsk basilikum
1 spsk vineddike
salt
friskkværnet peber
persille
Skold tomaterne og flå dem - eller brug dåsetomater - hak dem.
Hak løg og hvidløg. Halver olivenerne.
Luk bøfferne ved at stege dem lynhurtigt på panden i olivenolie.
Sænk og giv bøfferne to - tre minutter yderligere på hver side.
Sæt bøfferne til side på et forvarmet fad.
Kom hvidløg og så løg på panden.
Når de er blanke, tilføjes tomater og basilikum.
Kog igennem og smag til med salt og peber.
Tilføj olivenerne.
Når de er varme, er saucen klar til at hældes over bøfferne.
Server med bagte kartofler eller pommes frites og flûtes.