
 
Bouillonkartofler
kan sagtens være en skøn ret på en sommerdag, når du bruger nye kartofler,
sommergrønt og krydderurter. Server fx med grillstegte svinekoteletter. 
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 20 min. 4 personer 
 
#
4 svinekoteletter 
1 spsk olie 
salt og peber 
 
Bouillonkartofler: 
1 squash 
1 kg små kartofler 
8 dl grønsagsbouillon
2 nye løg med top 
250 g cherrytomater 
en håndfuld persille
eller basilikum 
1 spsk citronsaft 
*
 
1. Skrub kartoflerne
og skær dem i halve. 
Vask squashen og
skær den i skiver. 
Kom begge dele i en
gryde, tilsæt bouillon og kog i 15 min. 
 
2. Skær løgene i
skiver og skyl tomaterne. 
Læg dem ved
kartoflerne og kog endnu 5 min. 
Tilsæt hakkede
krydderurter og smag til med salt, peber og citronsaft. 
 
3. Smør koteletterne
med olie og steg dem ca. 4 min. på hver side på en varm grill eller en
grillpande. 
Krydr med salt og
peber. 
 
4. Anret
koteletterne på bouillonkartofler i varme, dybe tallerkener. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin