4 personer
4 koteletter uden ben (2 cm. tykke)
6-8 skiver bacon
250 g champignoner, skåret i fine tern
1 rød og 1 gul peberfrugt, skåret i fine tern
salt og peber
sennep
paprika
30 g smør
3 dl piskefløde
3 spsk tomatpure
25 g smør
25 g hvedemel.
Skær en lomme i siden på koteletterne. Rist baconstrimler. Rist peber og champignon.
Fyld peber, champignon og bacon i koteletternes lommer og luk med tandstikkere, drys dem med en blanding af krydderier og brun dem på panden.
Læg koteletterne i et smurt ovnfast fad og hæld et pandeafkog med fløde og pure over.
Sæt fadet i ovn ved 180ºC. i ½ i time.
Bag en sauce op med stegesky/bouillon og fløde, tilsæt evt. lidt kulør. Smag til med salt, peber og paprika og hæld resten af de ristede champignoner i.
Koteletterne serveres med grønne bønner og godt brød eller ovnbagte kartofler til.
Koteletfyldet kan fx. varieres med: 1 stk bacon, lidt af et syrligt æble og en smule timian eller en skive skinke og en skive ost.