2 løg
smør eller margarine
2 ds flåede tomater
salt og peber
1 knsp nelliker
hvidløgssalt
1-2 spsk hakkede krydderurter
4 tykke skiver nakkekam
1 æg
1 spsk (oliven)olie
4-5 spsk rasp
1 spsk hvedemel
Tilbehør: grøn salat
*
Hak løgene groft og lad dem snurre lidt i 2 spsk smør eller margarine uden at tage farve.
Tilsæt de afdryppede tomater og salt og peber.
Lad det snurre færdigt - til næsten al væden er fordampet.
Smag til med nelliker og hvidløgssalt og rør krydderurterne i tomatmosen.
Hold den varm.
Vend koteletterne i en blanding af sammenpisket æg og olie og derpå i rasp, der er blandet med hvedemel.
Lad dem hvile i 5 minutter og steg dem i ikke for varmt fedtstof - 5-6 minutter på hver side.
Server koteletterne med tomatrøren - og server yderligere salat eller kogte kartofler til.