
2 løg 
smør eller margarine 
2 ds flåede tomater 
salt og peber 
1 knsp nelliker 
hvidløgssalt 
1-2 spsk hakkede krydderurter 
4 tykke skiver nakkekam 
1 æg 
1 spsk (oliven)olie 
4-5 spsk rasp 
1 spsk hvedemel 
Tilbehør: grøn salat 
*
Hak løgene groft og lad dem snurre lidt i 2 spsk smør eller margarine uden at tage farve.
Tilsæt de afdryppede tomater og salt og peber. 
Lad det snurre færdigt - til næsten al væden er fordampet. 
Smag til med nelliker og hvidløgssalt og rør krydderurterne i tomatmosen. 
Hold den varm. 
Vend koteletterne i en blanding af sammenpisket æg og olie og derpå i rasp, der er blandet med hvedemel. 
Lad dem hvile i 5 minutter og steg dem i ikke for varmt fedtstof - 5-6 minutter på hver side. 
Server koteletterne med tomatrøren - og server yderligere salat eller kogte kartofler til.