
800 g kogt krabbe
salt og peber
1 citron
2 bagekartofler
3 spsk mayonnaise
4 avocado
2 bøftomater
2 håndfulde rucola
Pynt: 8 stilke frisk koriander
 
A. Krydr krabbekødet med salt og peber og tilsæt lidt citronsaft. 
Skær kartoflerne ud i 5 mm terninger, som koges 5 min. og skylles under koldt vand. Dryp kartoflerne af og bland dem med mayonnaise. 
B. Skær avocado i 5 mm terninger og vend med lidt citronsaft. 
Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i 5 mm terninger. 
Vask rucola. 
Anretning:
C. Læg rucolaen på tallerkener, derefter kartoffelblanding, avocadotern, tomat og krabbekød på toppen. 
Pynt med 2 stilke koriander på hvert "tårn".
 
Tips: I udlandet kan dette "tårn" kaldes for en tian.