4 æg 
150 g   spaghetti vermicelli 
30 g   smør 
1 stort løg 
1 rød peberfrugt 
3 spsk   hvedemel 
2 dl   mælk 
1 ½ dl   fløde 18% 
2 tsk   dijon sennep 
250 g   kog krabbekød frisk eller fra dåse 
125 g   friskreven parmesan ost 
Sæt æggene over i koldt vand og lad dem koge i 10 minutter.
Bring en stor gryde letsaltet vand i kog. 
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Pil løget og rens peberfrugten.
Hak begge dele fint.
Svits det i smør i en kasserolle.
Det må ikke brune.
Rør melet i og spæd med mælk og fløde.
Lad saucen koge i 3 minutter.
Smag den til med sennep, salt og peber.
Lad spaghettien dryppe af.
Bland halvdelen af saucen med spaghettien, der lægges i et smurt ovnfast fad.
Drys krabbekødet over (husk at fjerne flipstiverne).
Pil æggene og skær dem i skiver, der fordeles over krabbekødet.
Hæld resten af saucen over og drys med revet ost.
Stil fadet i en varm ovn ved 190°C i 25 minutter, til osten er gylden.
Variation:
I stedet for spaghetti kan man koge en portion løse ris.
Gå frem efter opskriften i øvrigt.
Rejer, hummerkød eller muslinger kan bruges i stedet for krabbekød.