½ kg rå marcipan 
175 g flormelis 
ca. ½-1 æggehvide 
ca. 100 g nougat
  
Ælt marcipan og flormelis godt sammen. 
Pisk æggehviden let sammen og ælt den i lidt ad gangen. 
Dejen skal være blød, men ikke klistret. 
Læg evt. kransekagemassen i køleskabet en times tid, så er den lettere 
at arbejde med. 
Rul kransekagen i 2 cm tykke pølser. 
Lav et snit midt i pres ud til siderne så nougaten kan lægges i. 
Pres kransekagen op om, de bliver lidt trekantede. 
Bag ved 210°C ca. 11-12 min. 
Når stængerne er kølet af skæres de i passende stykker. 
Man kan dyppe eller pensle med chokolade efter behag.
Tips: I stedet for nougat kan man bruge pistacie eller cognacmarcipan, 
det fås i plastikpose klar til at presse i, når man har lavet snittet i de 2 
cm tykke marcipanpølser. 
Det grønne pistaciemarcipan giver en fin virkning på toppen af 
stykkerne, her kan man så med fordel have chokoladen på bunden af 
stykkerne. 
½ kg marcipan giver ca. 45-50 stykker på ca. 4-5 cm.