250 g færdig kransekagemasse 
½ æggehvide (str. mellem) 
2 spsk  flormelis 
 
Fyld: 
20-25 g husblas 
25 cl sød hvidvin (Sauternes) 
1 bundt mynte 
1 fersken 
1 kiwi 
1 æble 
4 appelsin 
 hindbær 
 jordbær
  
Rør kransekagemassen sammen med æggehvide og flormelis. 
Læg et stykke bagepapir i klemme mellem bund og ring i en springform 
(ca. 22 cm i diameter) og pensl papiret med smør. 
Fordel kransekageblandingen i formen og lad den gå lidt op ad formens 
side. 
Bag tærtebunden på en plade midt i ovnen ca. 10 min. ved 200°C.
Fyld: Læg husblassen i blød i koldt vand. 
Læg fire smukke mynteblade til side, skær ca. 10 blade i små stykker.
Bring vinen i kog og lad den koge i 2-3 minutter. 
Flamber, tag gryden af ilden, tilsæt saften fra 3 appelsiner (ca. 25 cl) 
og derefter husblassen, som først vrides i hånden. 
Si det gennem en finmasket sigte og tilsæt de udskårne mynteblade. 
Lad det køle af. 
Skræl 1 appelsin helt ind til frugtkødet og skær bådene ud uden skræl. 
Skræl æblet, kiwien og fersknen. 
Skær æblet og fersknen i både og kiwien i runde skiver. 
Vask de øvrige bær og pil stilken af dem, hvorefter de skæres i både. 
Læg alle disse både og runde stykker smukt på den afkølede tærtebånd. 
Pynt med hindbær. 
Hæld forsigtig den afkølede vin over frugterne på tærtebunden og stil 
den til afkøling i køleskabet 1 time. 
Pynt med hindbær mynteblade og jordbær.