Bund: 
80 g  rugmel 
60 g  hvedemel 
1 tsk  bagepulver 
50 g  smør 
½ dl  cremefraiche 
2 spk.vand 
Fyld: 
2 dl  cremefraiche 9 eller 18% 
4 dl  hytteost 
¾ dl  sesamfrø 
1 ½ bundt dild 
Salt og peber 
½ tsk  paprika 
1 spsk  dijonsennep 
400 g  krebsehaler, evt. frosne 
Saml hurtigt dejen til tærtebunden, eventuelt i foodprocessor. 
Smør en tærteform med løs bund grundigt og pres dejen i. 
Lad den hvile 10 min. og bag den derefter ved 225ºC i ca. 12 min. 
Tag tærten ud og afkøl den. 
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de er gyldne og sprøde. 
Lad dem afkøle på papir. 
Bland cremefraiche og hytteost i en skål. 
Hak det ene bundt dild og rør i. 
Smag til med krydderier og ¾ af sesamfrøene. 
Hak ¾ af krebsehalerne og tilsæt dem. 
Kom fyldet op i tærtebunden og pynt med dild, sesamfrø og krebsehaler, og servér.