600 g  hellefisk filét 
20 g  smør 
100 g  skalotteløg finthakket 
100 g  grøn peberfrugt finthakket 
2 fed hvidløg, finthakket 
500 g  flået tomater fra dåse 
1 ½ dl  fiskebouillon 
100 g  okra, skåret i tynde skiver 
3 spsk  dijon sennep 
2 spsk  paprika pulver 
½ tsk  salt 
Peber, friskkværnet 
100 g  kogte rejer 
60 g  rugmel 
2 spsk  olie 
Smelt smørret i en tykbundet gryde over jævn varme. Tilsæt løg og peberfrugt og svits i 4 - 5 minutter, indtil løgene er gyldne. Tilsæt hvidløg og svits i 30 sekunder. Rør tomater, bouillon, okra, sennep, paprika, ¼ tsk salt og peber i. Bring blandingen i kog. Skru ned for varmen og lad den småkoge i 5 minutter. Rør rejerne i og kog saucen i 1 minut. Stil den til side. 
Skyl filéterne under rindende koldt vand, dup dem tørre med en køkkenrulle. Drys resten af saltet og friskkværnet peber på, vend filéterne i melet, varm olie i en tykbundet pande og steg filéterne i 2 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. 
Opvarm saucen og hæld den i et serveringsfad. Læg fiskefiléterne ovenpå. 
Hertil serveres kogte Basmatis ris.