
Kreoler-kylling
2 pakker dybfrossen kyllingebryst 
citron 
salt og peber 
2 æg 
2 spsk fløde eller mælk 
rasp 
smør eller margarine eller friturefedt 
Tilbehør: Tomatsalat - se nedenfor,
citronskiver (eller både), brød eller Løse ris - se Tillæg
*
Gnid kødet godt med citron, salt og peber. 
Pisk æggene sammen med fløde eller mælk og hæld det over kødet. 
Lad det trække 10-15 minutter og vend det nu og da. 
Tryk kødstykkerne godt ned i rigelig rasp og lad dem derefter igen ligge 10 minutter. 
Steg dem i smør eller margarine på panden - beregn 13-15 minutter - eller frituresteg dem. 
Server citronskiver, tomatsalat og brød eller ris til. 
 
 
Tomatsalat
400 g faste, fuldmodne tomater 
2 spsk hakket kryddergrønt - persille, dild, purløg, kørvel etc. 
1 hakket løg 
1 fed knust hvidløg 
5 spsk god salatolie 
1-1½ spsk krydder- eller vineddike 
salt og peber 
*
Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem lagvis i salatskålen med en blanding af kryddergrønt, hakket løg og hvidløg. 
Rør eller ryst en marinade af olie, eddike, salt og peber. 
Hæld den over salaten og lad den trække ½ time. 
Vend den først ved serveringen. 
Tips: Skal det være ekstra god så læg 1 skive Mozarella mellem hver skive tomat.