
4 svinekoteletter (ca. 600 g)
2 spsk hvedemel
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1/8 tsk cayennepeber
½ tsk edelsüsspaprika
1 spsk smør og olie
Grønsagssauce:
2 løg i både (ca. 100 g)
1 lille knust fed hvidløg
1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
1 grøn peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
1 tsk engelsk sauce
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl Karolines Køkken fromage frais 0,3%
1 spsk hvedemel
Tilbehør: 320 g løse ris, parboiled
Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber, cayenne og paprika. 
Lad smør- og rapsolien gyldne i en pande og brun koteletterne ca. 2 min. på hver side. 
Tag dem op og hold dem varme.
Grønsagssauce: Kom løg, hvidløg, rød og grøn peberfrugt i panden, og svits det i ca. 4 min. 
Tilsæt tomater med væde, engelsk sauce, salt og peber og bring saucen i kog. Læg koteletterne i saucen og lad retten koge videre under låg i ca 5 min. 
Tag koteletterne op og hold dem varme. 
Rør fromage frais og mel sammen og kom jævningen i saucen. 
Lad den koge ca. 3 min. under omrøring. Smag til. 
Anret koteletterne i et dybt fad sammen med grønsagssaucen.
Ikke fryseegnet