
4 svinekoteletter (ca. 600 g) 
2 spsk hvedemel 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
1/8 tsk cayennepeber 
½ tsk edelsysspaprika 
1 spsk smør og olie 
Grønsagssauce:
2 løg i både (ca. 100 g) 
1 fed hvidløg knust 
1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g) 
1 grøn peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g) 
1 dåse flåede tomater (ca. 400 g) 
1 tsk engelsk sauce 
1 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
1 dl fromage frais 0,3% 
1 spsk hvedemel 
Tilbehør: 320 g løse ris, parboiled 
 
Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber, cayennepeber og paprika. 
Lad smør- og rapsolien gyldne i en pande og brun koteletterne ca. 2 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme.
Grønsagssauce: 
Kom løg, hvidløg, rød og grøn peberfrugt i panden, og svits det i ca. 4 min. 
Tilsæt tomater med væde, engelsk sauce, salt og peber og bring saucen i kog. Læg koteletterne i saucen og lad retten koge videre under låg i ca. 5 min. 
Tag koteletterne op og hold dem varme. 
Rør fromage frais og hvedemel sammen og kom jævningen i saucen. 
Lad den koge ca. 3 min. under omrøring. Smag til. 
Anret koteletterne i et dybt fad sammen med grønsagssaucen.
Fryseegnet: Nej.