#
4 krikænder
16 hyben
1½ dl ahornsirup
8 cl hindbærvinaigre
50 g smør
100 g sukker
3 g sezhuanpeber
1 dl vand, salt, peber
* 
Del hybenfrugterne midt over og skrab frøene ud.
Varm sukker og vand op i en gryde, tilsæt hybenskaller og sezhuanpeber og lad koge i 2 minutter. 
Tag gryden af blusset og stil til afkøling. 
Varm en sauterpande op med 30 g smør. 
Drys krikænderne med salt og peber og sauter dem smukt gyldne på alle sider i sauterpanden. 
Stil panden i ovnen ved 210ºC i 12 minutter. 
Tag panden ud og lad ænderne trække 10 minutter inden servering. Server ænderne hele eller del dem i bryst og lår. 
Varm hybenskallerne igennem ved lav varme lige inden servering og fordel dem omkring krikænderne. 
Sauce: Karamelliser ahornsiruppen, deglaser med vinaigre og stop reduktionen, når syreniveauet er passende. 
Pisk 20 g kolde smørtern i saucen og server sammen med krikænder og hyben. 
Saucen må endelig ikke saltes!