2 dl  mælk
50 g  gær
100 g  margarine
500 g  safir hvedemel
1 tsk  salt
2 spsk  sukker
2 æg
 
Fyld: 
4 syrlige æbler
75 g  margarine
1-2 spsk  sukker
2 tsk  kanel
 
 æg til pensling
 tesukker
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca ¾ time.
Fyld:
Æblerne skrælles og skæres i tynde både.
Margarine, sukker og kanel røres sammen.
Dejen udrulles til en plade (ca. 85x25 cm).
Fyldet smøres på, og æbleskiverne fordeles over fyldet.
Dejen rulles sammen på den lange led og formes til en krans på pladen.
Efterhæver ca. 15 minutter.
Bagetid 25-30 minutter ved 200°C på nederste ribbe i ovnen.