Dej: 
300 g  hvedemel 
200 g  smør/margarine 
50 g  sukker 
2 æg 
50 g  gær 
1 spsk  vand. 
Fyld: 
75 g  smør/margarine 
75 g  sukker 
50 g  sukat 
50 g  rosiner 
50 g  knuste makroner 
Pynt: 
Æggestrygelse og groft sukker 
Gæren opløses i æggene og det lunkne vand, hvorefter hvedemel tilsættes, og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. 
Form dejen til 2 pølser der rulles ud i bagepladens længde. 
Langs midten af dejen anbringes remoncen, der smøres godt ud, og ovenpå drys ses rosiner sukat og de knuste makroner. 
Dejens sider foldes mod midten, lidt ind over hinanden, anbringes på en bageplade og hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. 
Stryges med æggestrygelse, drys ses med groft og bages på ovnens midterste rille ved 220°C (middel varme) i ca. 12 min. 
OVNEN SKAL HAVE DEN RETTE TEMPERATUR FRA STARTEN. 
Er fryseegnet