250 g hvedemel 
60 g smør 
60 g margarine 
125 g sukker 
½ dl fløde eller mælk 
½ dl mælk 
1 æg 
½ tsk  vanilje 
½ tsk  bagepulver
  
Nemt og enkelt. Alle ingredienserne piskes sammen. 
Kagerne bages i et dessertjern i ca. 25 sekunder.
Efter bagning kan krumkagen formes som fx. kræmmerhus, rullet sammen eller kurv. 
Krumkagerør: straks efter bagning rulles krumkagen til et rør med plads til fyld. 
Kan fyldes med chokolademousse.
Krumkagekurv: straks efter bagning lægges krumkagen forsigtigt over en omvendt kop eller lille skål, så den tager form derefter. Lad den ligge til den er helt kold. 
Krumkage: straks efter bagning lægges krumkagen over rør/kosteskaft.
Derefter pyntes med is, flødeskum, chokolade, frugt eller andet efter ønske.