
# Ingredienser
250 g hakket oksesmåkød
250 g hakket skinkesmåkød 
2 skiver afskorpet franskbrød 
1 dl mælk 
1 æg 
2 spsk hakket løg
salt og peber 
Sauce: 
30 g margarine 
 1 hakket løg 
1 lille dåse tomatkoncentrat
 2 dl vand 
1 tsk oregano 
½ bouillonterning
¼ l kaffefløde 
salt og peber
* Tilberedning
Franskbrødet lægges i blød i mælken. 
Kødet æltes med æg, løg, salt, peber og det udblødte
franskbrød.
Farsen hviler ca. 15 min. 
Farsen formes til bøffer, der steges i fedtstof på panden. 
 
Hakket løg svitses i margarine
Tomatkoncentrat, bouillon og fløde tilsættes og det småsnurrer i ca 5 min,
jævnes og smages til. 
Serveres med løse ris, flutes eller hasselbackkartofler. 
 
Hasselbackkartofler: 
Skrællede kartofler skæres i tynde skiver (ikke helt igennem)
pensles med smeltet margarine og drysses med salt. 
Bages ved 200 °C
i ovnen i ca. 1 time. 
 

 
......................................................