400 gram hvedemel 
2 tsk  bagepulver 
1 spsk  kanel 
2 tsk  ingefær 
2 tsk  nelliker 
1 tsk  muskat 
400 gram mørk farin 
1 flaske mørk hvidtøl 
 
Tænd ovnen og indstil den på 170ºC. 
Pensel formen med smeltet smør, og drys den med hvedemel eller rasp.
Bland melet med hævemiddel og krydderier. 
Rør øllet i og pisk det til en klumpfri masse (nemmest med en el-håndpisker). 
Til sidst tilsættes mørk farin.
Dejen hældes nu ud i en bradepande, og bages 50-60 minutter til den er gennembagt.
Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle 5 minutter i formen, hvorefter kagen vendes ud til afkøling på en bagerist.
Ved servering : 
Kagen skæres i skiver og smøres med smør.
En meget enkel kage at bage, og yderst velsmagende.