500 g  hakket lammekød 
2 æg 
1 dl  hvedemel 
1 revet løg 
1 dl  mælk 
2 fed hakket hvidløg 
 Frisk oregano 
1 dl  feta i tern - hakket groft 
10 Kalamata oliven - hakket fint 
8 soltørrede tomater - hakket fint 
 Salt
 peber 
 Fedtstof til stegningen 
1 l yoghurt naturel 
1 revet agurk 
4 tomater 
½ dl  revet kinaradise 
 Salt
 peber 
Frikadeller: 
Rør det hakkede lammekød sammen med æg, hvedemel, løg, mælk, hvidløg, oregano, feta, oliven, soltørrede tomater og salt & peber som til frikadeller. Frikadellerne steges i lidt olie.
Sommersalat: 
Yoghurten hældes i et klæde (eller kaffefilterposer) og sættes til afdrypning i en sigte ca. 2 timer. Tomaterne skæres i både, og kernerne fjernes. Bådene skæres i fine strimler. Agurken rives, drys ses med salt og vrides fri for vand. Tomat, agurk og revet kinaradise kommes i yoghurten, der smages til med salt og peber.