1 kg  halskød
3 løg
500 g  tomater
4 spsk  olie
2 fed hvidløg
2 spsk  koncentreret tomatpuré
 salt
 sort peber
1 tsk  tørret timian
1 spsk  edelsüss paprika
1 ½ l bouillon
1 porre
2 gulerødder
1 stor grøn peberfrugt
1 stor gul peberfrugt
 cayennepeber
 tabascosauce
Kødet skæres i små terninger. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne overhældes med kogende vand, flås og skæres i kvarter. 
Varm olien i en stor  gryde og brun kødet godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem gyldne under omrøring.  Pil hvidløget og pres det ned i kødet. Rør tomat og tomatpuré i, og smag til med salt, peber, timian og paprika. Hæld bouillonen i gryden og lad det hele snurre for svag varme i 40 min.
Porren vaskes grundigt og den hvide del skæres i ringe. Gulerødderne skrabes og skæres i skiver . Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler. Alle grønsagerne kommes i suppen og koger møre heri i 20 min.
Til sidst smages til med cayennepeber og tabascosauce. Suppen skal smage stærkt krydret.
Hertil passer små kommens- eller sesambrød.