500 g  hellefiskfileter 
Krydderblandning: 
1 fed hakket hvidløg 
2 spsk  limesaft 
2 spsk  frisk klippet purløg 
½ rød udkernet og fint hakket chili 
1 knsp.stødt nellike 
½ tsk  tørret timian 
½ tsk  salt 
¼ tsk  peber fra kværn 
Papayasalsa: 
2 papayafrugter 
2 forårsløg 
2 små røde udkernede og fint hakkede chili 
4 spsk  limesaft 
½-1 tsk  stødt sød chili 
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Krydderblandningen røres sammen og fordeles ovenpå. Fadet dækkes med alufolie. Sættes i ovnen ved 200 º i ca. 15 minutter, til fisken er hvid og fast. 
Papayafrugterne skrælles, halveres og udkernes. Hakkes groft. 
Forårsløgene skylles og snittes fint. Alle ingredienserne røres sammen. Trækker i køleskabet i en time.