2 kg  kanin
50 g  smør
2 tsk  salt
½ tsk  peber
400 g  skalotteløg
2 grønne paprika
2 røde paprika
800 g  flåede tomater
3-4 dl  piskefløde
4 spsk  hvedemel
1 spsk  paprikapulver
1 spsk  karry
1 spsk  citronsaft
Skær kaninen i portionsstykker. Brun smørret let på en stegepande. Brun kødet i små portioner, så de bliver pænt brune overalt. 
Læg kødet i en gryde. Drys med salt og peber. 
Rens løg og paprika. Skær paprikakødet i strimler og kom dem og løgene i gryden. 
Hæld tomater og ⅔ af fløden i. 
Lad gryden snurre ved svag varme i ca. 30 minutter eller til kødet er mørt. 
Rør resten af fløden og melet til en jævning og rør den i gryden. 
Lad gryden koge 5 minutter mere. 
Smag til med paprika, karry og citronsaft. 
Serveres med ris, kartofler eller spaghetti