1 ½ kg  nakkekam med svær 
2-3 laurbærblade 
1 bdt  hakket persille 
2-3 spsk  hakket dild 
1 lille finthakket løg 
 
Endvidere: 
1 delt løg 
2-3 skivede gulerødder 
3-4 dl  suppe eller bouillon 
jævning 
Skær en "lomme" ind i nakkekammen, hvor der naturligt er en deling af kødstykket. 
Bland persille, purløg, dild og løg og fordel det i lommen. 
Luk sammen herom og bind omkring nakkekammen med bomuldsgarn. 
Gnid stegen med salt og peber og læg den i en lille  bradepande eller ovnfast fad. 
Sæt laurbærblade i sværen. 
Brun stegen ved 225° i 20 min. 
Dæmp derefter varmen til 175° og hæld samtidig væden ved og kom løg og gulerødder i bradepanden. 
Lad stegen få endnu 1 time i ovnen. 
Hæld væden fra fadet og jævn den til sauce. 
Servér stegen med kogte grønsager og små kogte kartofler samt 
rabarberkompost og evt. agurkesalat.