400 g hakket oksekød 
15 g margarine 
1 fed hvidløg 
2 groftrevne gulerødder 
1 løg skåret i tern 
1 grøn peberfrugt i strimler 
½ spsk  kommen 
1 spsk  rødvinseddike 
1 tsk paprika 
1 tsk salt 
groftkværnet peber 
1 dl cremefraiche 18% 
1 spsk  hvedemel
 
Brun margarinen i en gryde, kom kødet i. 
Tilsæt presset hvidløg, gulerødder, løg og peberfrugt og lad det svitse 
inden 3 dl vand hældes ved. 
Lad det småkoge under låg ca. 10 min. 
Tilsæt kommen, rødvinseddike, paprika, salt og peber og lad retten koge 
5 min. 
Rør cremefraiche og hvedemel sammen og jævn retten hermed. 
Den varmes igennem og smages til. 
Tilbehør: Ris med røde peberterninger