100 g  grøn peberfrugt groft hakket 
100 g  rød peberfrugt groft hakket 
2 spsk  frisk koriander hakket 
1 tsk  stødt spidskommen 
½ tsk  chilipulver 
1 fed hvidløg, presset 
1 spsk  hvidvinseddike 
Salt 
1 kg  laksefilét, fri for skind og ben 
30 g  smør 
2 dl  mælk 
2 dl  fløde 
3 spsk  Maizena 
Ovnen forvarmes til 180°C. 
Peberfrugter, koriander, spidskommen, chilipulver, hvidløg, hvidvinseddike og salt blandes i en skål. 
Laksen anbringes i en bradepande på et stykke sølvfolie, der er stor nok til at kunne foldes sammen om fisken. Blandingen lægges oven på fisken, smørklatter fordeles over massen og folien foldes sammen og lukkes omhyggeligt langs alle kanter. Fisken stilles i ovnen i 25 minutter eller til fisken er mør. 
Fisken pakkes forsigtigt ud af folien og lægges på et opvarmet fad. Den dækkes til og holdes varm. Det fiskesaft der ligger i folien skal gemmes. 
Fiskekraften hældes igennem en sigte og over i en skål. Det blandes op med fløde og mælk. Maizena og lidt af fiskevandet blandes sammen i en gryde, og derefter blandes resten i. Saucen koges op under omrøring og småkoger i 1 minut. Saucen smages til med salt og peber. Serveres til fisken, sammen med nykogte kartofler.