- Tom yam gong
 
¾ l fiskefond 
1 spsk hakket frisk eller 1 tsk tørret citrongræs 
½ tsk fintreven citronskal 
2 spsk fiskesauce 
250 g små champignon i skiver 
500 g rå kæmperejer uden skal 
1 dl piskefløde 
125 g bønnespirer 
2 forårsløg i stykker á 2 cm 
1 tsk chilipasta 
1 dl citronsaft 
2 spsk hakket frisk koriander 
Friskkværnet sort peber
 
Kom fiskefonden i en stor gryde og kog op. 
Bland citrongræs, citronskal, fiskesauce, champignon og rejer i suppen og kog i 3-4 minutter, til rejerne skifter farve. 
Skru ned for blusset, rør piskefløden i og lad suppen simre i 2-3 minutter, til den er gennemvarm. 
Tag gryden af blusset, tilsæt bønnespirer, forårsløg, chilipasta, citronsaft, koriander og smag til med sort peber. 
Server suppen øjeblikkeligt.