1 skinkeschnitzel af inderlår, 1-1 ½ cm tyk 
1 tsk  olie 
1 lille fed hvidløg 
1 lille løg 
½ tsk  stærk chilisauce eller sambal oelek 
1 tsk  frisk ingefær 
½ tsk  spidskommen 
½ tsk  stødt koriander 
1 dl  bouillon 
2 tsk  koncentreret tomatpuré 
50 g  majskerner, frosne eller fra dåse 
½ ds  kidney beans i saltlage 
1 spsk  piskefløde 
Tilbehør: 75 g  groft brød 
Dup kødet med køkkenrulle og brun det hurtigt på begge sider på en pande i olie ved kraftig varme. 
Læg kødet til side og svits knust hvidløg, løgringe, chilisauce, finthakket 
ingefær, spidskommen og koriander i 2 minutter på panden ved god 
varme. 
Kom bouillon, tomatpuré, majskerner samt skinkeschnitzlen ved og 
lad retten simre for svag varme under låg i ca. 5 minutter. 
Anret kødet på en tallerken. 
Kom bønner uden saltlage samt piskefløde i retten. 
Kog op under omrøring og smag til med salt og peber.