2-2.5 kg vildsvineryg -bov eller -kølle uden ben 
1 tsk  timian 
1 tsk  oregano 
1 spsk  rosmarin 
2 spsk  olivenolie 
2 dl kyllingebouillon 
1 dl vand 
1 spsk  usaltet smør 
2 spsk  hvedemel 
½ dl hakkede forårsløg 
1 lille hakket løg 
1 stort fed presset hvidløg 
2 tsk  groft salt 
Bourbon whisky efter smag (ca. 1 dl er fint) 
 
Bland alle tørre ingredienser med olien i en lille skål. 
Gnid stegen med blandingen. 
Tildæk og stil i køleskabet natten over. 
Steg utildækket i en 160°C varm ovn i 50-60 minutter - eller til 
stegetermometeret viser 72°C. 
Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile let tildækket i 10-20 minutter (når stegetermometeret viser 75°C, er stegen færdig). 
Mens stegen hviler, tilsættes stegeskyen bouillon, bourbon og vand og koges et minuts tid i en sauterpande eller gryde. 
Hæld over i en skål. 
Smør og hvedemel blandes nu i gryden. 
Kog jævningen 3 minutter ved medium til lav varme - pisk hele tiden. 
Under fortsat pisken tilsættes bouillonblandingen fra før. 
Det hele bringes i kog, hvorefter forårsløg tilsættes. 
Lad det simre nogle minutter og jævn yderligere med Maizena, hvis det er nødvendigt. 
Skær kødet i 1 cm tykke skiver og server med saucen.