4 små lammemørbrad   
2 løg (3 små)   
2-3 gulerødder   
2 fed hvidløg   
1 stor håndfuldhakket persille   
 Olivenolie   
 
Krydderier: 
 frisk revet ingefær eller stødt ingefær
 karry
 sød chili
4-6 kardemommebælge
2 stk kanelbark
 salt
 peber
 lidt fløde 
en sjat rødvin
Sauter løgene indtil de er klare i olivenolie. Tilsæt hakket hvidløg, gulerødder og persille. Lad det svitse videre et par min. tilsæt lidt frisk revet ingefær, karry, sød chili, et par kardemommebælge og 1 kanelbark samt salt og peber. Læg de svitsede grønsager op på en tallerken. 
Skær lammemørbradene ud og steg dem i olien fra grønsagerne tilsæt evt. mere olie/smør. Når saften begynder at sive ud af kødstykkerne tilsættes de svitsede grønsager og krydderier, samt fløde, 1 kanelbark, lidt rødvin. Lad retten simre små 10 min. 
Smag til og server.