
Sennepsdressing: 
4 spsk vindruekerneolie 
1 spsk ufarvet lagereddike 
3,5 spsk vand 
50 g flødeost naturel 37% (70+) 
1 tsk dijonsennep 
1 lille knust fed hvidløg 
¼ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
500 g friske ærter i bælg eller 200 g optøede, frosne ærter 
100 g radiser i strimler 
¼ blomkål i små buketter (ca. 100 g) 
2 gulerødder i tynde skiver (ca. 100 g) 
¼ honningmelon i mindre stykker (ca. 100 g) 
1 liter skyllede babyspinatblade (ca. 100 g) 
Tilbehør: 100 g landbrød 
 
Sennepsdressing: Kom alle ingredienserne i en blender. 
Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min., eller til dressingen er lys og cremet. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. 
Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis dressingen er for tyk.
Bælg ærterne og vend dem sammen med radiser, blomkål, gulerødder, melon og halvdelen af sennepsdressingen.
 
Ved serveringen: Anret salaten på tallerkener i en rede af spinatblade. 
Server resten af dressingen til.
 
Tips: Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål og pisk dressingen lys og cremet med et piskeris eller en håndmixer.
Fryseegnet: Nej.