3 kyllingefileter, uden skind og ben, skåret i 2 cm terninger 
 
Marinade: 
1 lille æg 
1 ½ spsk Maizenamel 
1 spsk soyasauce 
1 spsk olie (majsolie el. jordnøddeolie - ikke oliven) 
 
Sauce: 
2 tsk Maizenamel 
1 ½ spsk koldt vand 
3 spsk soyasauce 
2 spsk tør sherry (eller sake) 
1 ½ spsk kinesisk sort eddike 
1 spsk sukker 
2 tsk sesamolie 
3 spsk olie (majs el. jordnøddeolie - ikke oliven) 
3-5 tørrede chilipebre, stilke , frø og skillevægge fjernes, groft hakket. (husk at tage handsker på da dine fingre ellers vil brænde) 
1 tsk frisk ingefær, revet 
1 lillehvidløg, meget fint hakket, men ikke presset. 
100 g bambusskud (fra dåse), skåret i 2 cm terninger. 
4 forårsløg, skåret i 2 cm skiver  
3 spsk usaltede jordnødder 
Pisk ægget i en skål og kom kyllingestykkerne i. Drys Maizenamel i og bland det. Rør soyasauce og olie i og mariner kødet i 30 min. 
Bland de 2 spsk  Maizenamel i koldt vand. Rør de 3 spsk  soyasauce, tør sherry, eddike, sukker og sesamolie i og stil til side.
 
Opvarm wokken over max varme (og hold den der hele tiden) indtil den ryger. 
Tilsæt olien og stir-fry chilipeber i ca. 10 sek. 
Tilsæt ingefær og hvidløg; stir-fry 10 sek. 
Kom kyllingen i og stir-fry ca. 1 min. 
Tilsæt bambusskud og forårsløg og stir-fry 1 min. Tilsæt saucen. 
Kom jordnødder i når den er tyknet, herefter røres rund i ca. 2 minutter. Retten serveres straks.