350 g  kyllingelår, uden ben og skind 
¼ tsk  salt 
½ æggehvide, pisket let 
2 tsk  Maizenamel, blandet med vand 
1 grøn peberfrugt uden kerner 
4 spsk  olivenolie 
3-4 hele  tørrede chilier, opblødt i vand i 10 minutter 
1 forårsløg, skåret i korte stykker 
3-4 stykker små frisk ingefær, skrællet 
1 spsk  hoisin sauce 
1 tsk  stærk bønnepasta 
1 spsk  risvin eller tør sherry 
100-125 g  ristede cashewnødder 
lidt sesamolie 
Skær kødet i tern på 1 cm.  
Bland dem med salt, æggehvide og Maizena melet i en skål.  
Skær den grønne peber i tern, nogenlunde samme størrelse som kyllingekødet.
Opvarm en wok og hæld olie i. 
Lad olien blive varm, hæld kødterningerne i og lynsteg kødet i ca. 1 minut, eller det skifter farve. 
Tag kødet op med en hulske og hold det varmt.
Tilsæt grøn peber, opblødte chilier, forårsløg og ingefær og lynsteg 
også det i ca. 1 minut.
Hæld kødet i wokken sammen med hoi-sin sauce, stærk bønnepasta og 
risvin eller sherry. 
Bland grundigt og steg 1 minut mere. 
Rør til sidst cashewnødder og lidt sesamolie i. 
Læg retten på et varmt fad og server straks.