25 g  gær
3 dl  vand
3 dl  Wiibroe årgangsøl
2 dl  fromage frais
400 g  hvedemel
100 g  grahamsmel
500 g  durum hvede
2 spsk  salt
Gæren udrøres i det lunede vand og øl og fromage frais tilsætes. 
Hvedemel sigtes i lidt ad gangen, salt følger det sidste hvedemel.  
Kan eventuelt røres i røremaskine eller med håndmixer - brug kødkrogene.
Dejen tildækkes med et fugtigt klæde og hæver et lunt sted i 3 ½ time. 
Gør en bageplade klar med bagepapir og sæt bollerne med to skeer. 
Dyp skeerne i lidt hvedemel efter behov, så dejen nemt slipper. 
Brødene bages i ovn ved 250 °C i 20-25 minutter.
Fromage frais, som giver god holdbarhed og god næringsværdi, kan udelades og erstattes med vand.
Der bliver cirka 12 brød af denne portion.