Dej: 
125 g hvedemel 
65 g  smør eller margarine 
1 æggeblomme 
30 g sukker 
1 spsk rom 
¼ tsk salt 
1 spsk mælk 
 
Fyld: 
500 g kvark 
100 g sukker 
3 æg delt i blæommer og hvider 
1 dl piskefløde 
1 spsk rismel 
1 tsk  vaniljesukker 
100 g rosiner 
 
Dej:  Ingredienserne æltes godt sammen i en skål, og dejen får lov til at hvile i 2 timer i køleskabet. 
Fyld: Kvarken får lov til at dryppe af i en sigte og blandes derefter med sukker, æggeblommer og de øvrige ingredienser. 
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i kvarkmassen. 
Kom lidt hvedemel på bordet og rul dejen ud, så den passer til et tærtefad. 
Smør tærtefadet med smør eller margarine, læg dejen i og læg kvarkfyldet på. Bag tærten ved 175ºC i 30-40 minutter. 
Serveres med flødeskum.