250 g kylling 
250 g kogte kartofler 
1 stk skivet hakket løg 
1 tsk ingefær Knust 
½ tsk hvidløg knust 
12 stk brød skiver 
¼ dl olie til stegning 
1 stk æg 
Salt efter behag 
2 hakket grønne chilier 
½ tsk rød chilipulver eller efter smag 
¼ tsk garam masala 
2 spsk hakket korianderblade 
½ skive hakket tomat 
  
Kog og pil kartoflerne og mos dem med salt og chilipulver.
Kog kylling og fjern benene
Hak kyllingen i små fine terninger og bland med hakket løg og ingefær og hvidløg,de hakkede grønne chilier, hakket koriander og garam masala.
Bland det hele godt med de mosede kartofler 
Brødet skæres i små runde brød der vendes i det piskede æg og steges i lidt olie.
Tag en lille kugle af de mosede kartofler og kylling og placer den på hver sin lille skive brød der er skåret i cirkelform, pres lidt mod brødet og frituresteg dem til de er gyldne.