
 
En fantastisk lækker ret, som kræver meget lidt arbejde!
Desuden holder denne ret kalorierne under kontrol. Pikant. • Skindfri kylling indeholder
næsten intet fedt. 
Forberedelse 10 min. Tilberedning 30 min. 4 Portioner 
 
# Råvarer til Kylling all'Italia: 
4 kyllingefileter 
4 skiver røget skinke 
2 spsk olie 
3 fed hvidløg 
100 g champignon 
2 dåser hakkede tomater à 400 g 
1 tsk tørret basilikum 
1 tsk oregano 
250 g nudler 
2 spsk reven parmesanost,
* Fremgangsmåde: 
1 Bank kyllingefileterne ud til ½ cm tykkelse. 
Læg skinken på og rul kyllingen sammen. 
Fæstn med en tandstikker. 
 
2 Pil og hak hvidløget. 
Opvarm olien ved jævn varme på en stor stegepande. 
Tilsæt hvidløg og brun under omrøring i 2 min.
Læg kyllingerullerne på og steg dem i ca. 10 min. 
 
3 Rens svampene og skær dem i skiver. 
Kom de hakkede tomater, basilikum, oregano og svampe på
panden med rullerne. 
Bring det i kog og dæmp varmen. 
Lad det simre i 20 min., til saucen er jævn og kyllingen
gennemstegt. 
 
4 Kog nudlerne efter pakkens anvisninger og lad dem dryppe
godt af 
 
5 Anret nudlerne på et serveringsfad. 
Læg kyllingerullerne ovenpå, fjern tandstikkerne. 
Hæld saucen over og drys med parmesanost. 
 
Tips & råd 
 

Braisering er en tilberedningsmetode, som indebærer, at
kødet først brunes, inden det koges forsigtigt i en smule væske.
 

Alternativ: erstat kyllingen med kalvekoteletter. Stegetiden
i trin 2 reduceres til 5 min.
Følg i øvrigt opskriften. 
 
PR. PORTION: Energi: Kcal 463 = kJ 1944 
Kulhydrat 47 g Protein 44 g Fedt 11 g (21%) Fibre 4 g