1 rød chilifrugt 
3 fed hvidløg 
2 stilke citrongræs 
1 frisk ingefær 
1 limefrugt 
4 spsk jordnøddeolie 
400 g kyllingefilet i strimler 
1 bdt rucola salat 
1 julesalat 
½ frisée salat 
4 gulerødder 
4 forårsløg 
100 g cashewnødder 
salt og friskkværnet peber 
Pynt: Cashewnødder 
Tilbehør: Brød 
  
Flæk chilien og fjern kernerne. 
Hak chili, hvidløg og citrongræs fint. 
Skræl og riv ingefæren. 
Bland en marinade af olie og saften af limefrugten. 
Tilsæt chili, hvidløg, citrongræs og ingefær. Krydr med lidt salt og 
friskværnet peber. 
Mariner kødet i halvdelen af marinaden i 30 min. 
Skyl salaterne og tør dem godt. 
Skræl gulerødderne og snit dem samt forårsløg i ca. 4 cm. lange, tynde 
strimler. 
Rist nødderne på en tør pande. Bland salat og grønsager med nødder og 
dryp resten af marinaden over. 
Steg kødet på en god varm pande i 5-8 min. 
Anret kødet på salatblandingen og server med godt brød.