
 
4 små kyllinger (ca. 500 g/stk) 
2 hakkede mellemstore løg 
1 hakket forårsløg 
2 hakkede røde chilier 
2 fed knust hvidløg 
0.6 dl jordnøddeolie 
0.6 dl citronsaft
 
Skær kyllingerne i halve langs bryst og rygrad. Pres hver halvdel ned så 
de bliver lidt flade.
Bland løg, forårsløg, chili, hvidløg, olie og citronsaft i en foodprocessor 
og kør, til det er jævnt. 
Hæld blandingen over kyllingerne; dæk dem til og mariner den 1 time 
eller natten over i køleskab.
Forvarm ovnen til 180ºC. 
Brug tang og tag kyllingestykkerne op af marinaden; gem marinaden. 
Læg kødet i en bradepande i et enkelt lag. Steg det i 40 minutter, eller til det er gennemstegt og gyldent; smør det under stegningen med marinaden.
Serveres med ris eller nudler og en grønsagsret.