1 frilandskylling 
4 skalotteløg 
1 gulerod 
1 pastinak 
8 blade salvie 
250 g linser - gerne fra Puy 
1 ½ dl hvidvin 
ca. 2 dl vand 
ca. 2 spsk cremefraiche 38% 
smør 
salt, peber
   
Del kyllingen i 6-8 stykker. 
Brun stykkerne i smør på en sautérpande eller i en stegegryde, der tåler at komme i ovnen, og tag dem op. 
Skær skalotteløg i smalle både og skær rodurterne ud i halvgrove tern. 
Kom grønsagerne i panden, sautér let og kom så salvie og linserne ved. 
Hæld vand og vin ved og kog et par minutter. 
Kom kyllingestykkerne ovenpå, læg låg på og kom retten i en 160ºC varm ovn ca. 1 time. 
Rør cremefraiche i. 
Grill evt. et par minutter inden serveringen.