4 kyllingebryster 
2 skiver ost 
2 skiver kogt røget skinke 
salt og peber 
1 æg 
1 ½ dl rasp 
4 tsk  olie 
 
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, således: Skær fra siden af 
kyllingebrystet tværs igennem kødet, men skær ikke helt igennem. 
Læg ½ skive ost og ½ skive skinke i lommen på hvert stykke kød. 
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber på begge sider og vend dem 
først i sammenpisket æg og så i rasp. 
Varm 2 tsk  olie op på en pande og brun kyllingebrysterne på den ene side. 
Skru ned for varmen og lad dem stege i ca. fem minutter. 
Vend dem, kom de sidste to tsk  olie på panden og steg ligeledes denne 
side i ca. 5 minutter. (eventuelt lidt mere, hvis det er store kødstykker.) 
Når der begynder at løbe lidt ost ud i siden, er kødet gennemstegt. 
Forslag til tilbehør: Kogte kartofler og en grøn salat.