
4 kyllingebryster
2 spsk (oliven)olie
1 fed hvidløg 
2 kviste timian 
500 g friske ærter (evt frosne) 
1 dl kyllingefond 
½ spidskål 
salt og peber 
*
Steg kyllingebrysterne på en pande i 1 spsk olie - gerne sprødt på begge sider. 
Drys med salt og peber. 
Skru derefter ned for varmen, og steg dem færdige på panden 
Kom fintsnittet hvidløg og timianblade i en gryde sammen med resten af olien 
Tilsæt ærter og fintsnittet spidskål, og sauter blandingen i 5 minutter. 
Kom kyllingefonden i gryden, og lad den koge ind i ca. 10 minutter. 
Anret ærtekompotten på en tallerken og derpå kyllingen. 
Pynt gerne med timian-kviste.
Tips: Brug hellefisk eller anden fisk i stedet for kylling, hvis du får lyst. 
En nem og lækker sommerret. Bedst på den tid af året, hvor ærterne er friske og fulde af vitaminer.