540 g kyllingefileter 
4 tsk  olie 
4 stk løg 
2 tsk  spidskommen 
4 fed hvidløg 
2 stk courgetter 
4 stk gulerødder 
6 spsk  abrikosmarmelade 
1 liter vand 
2 dl  couscous 
2 tsk  salt og peber fra kværn 
8 tsk  Maizena/majsmel
 
Brun kylling og spidskommen i olien, til sidst sammen med løg i kvarter. 
Når løgene er næsten klare tilsættes presset hvidløg som lige vendes 
rundt. 
Skær gulerødder og courgetten i tynde skiver og tilsæt dem sammen 
med vandet og abrikosmarmelade (mangochutney kan sagtens bruges 
også) ved. 
Lad retten simre ved svag til middel varme i ca. 45 min. 
Det sidste kvarter hældes couscoussen ved og simrer med. 
Si saucen fra og jævn den med Maizena udrørt i koldt vand og kog den 
igennem et par minutter. 
Bland det hele sammen igen og smag til med salt og peber fra kværn. 
Gem lidt til frokost.