1 hel kylling delt i 10-12 stykker eller 500 gram strimlet kyllingefilet 
3-4 tsk  rød karrypasta 
2 tsk  hvidløg finthakket 
1 spsk  galangarod finthakket 
1 - 2 stilke citrongræs fintsnittet 
5 hele kaffir limeblade 
3-4 stødte hele nelliker 
2 dåse kokosmælk (2 x 400 ml) 
1-2 løg i smalle både 
2-3 gulerødder skåret i tynde skrå skiver 
1 spsk  koncentreret tomatpure 
2 spsk  fiskesauce 
1 spsk  sukker 
olie til stegning 
friske basilikumblade til pynt
 
Hvis du bruger en hel kylling, skal kyllingestykkerne blancheres i 
kogende vand i ca. 5 minutter, fordi stivelsen fra benene ellers kan få 
saucen til at skille. 
Opvarm olien i en tykbundet gryde. 
Rist karrypasta, hvidløg, galangarod, citrongræs, kaffir limeblade og 
nelliker heri. 
Kom lidt kokosmælk i, så krydderierne ikke brænder på 
Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem stege i 5 minutter. 
Kom derefter grønsager, koncentreret tomatpure og resten af 
kokosmælken i. 
Lad det hele simre i 15 - 20 minutter uden låg, eller til 
kyllingestykkerne er gennemkogte. 
Kyllingestykker med ben må ikke koge så længe, at kødet falder fra 
benene. 
Smag til med fiskesauce og sukker. 
Retten pyntes med friske basilikumblade og serveres med ris.