1 pk. frossen kyllingebryst (500g) 
3 tsk  olie 
½ tsk  salt 
 
Sauce: 
1 løg 
1 fed hvidløg 
3 tsk  olie 
3 tsk  hvedemel 
3 dl  kyllingesuppe 
2 spsk  tomatpuré 
1 tsk  ingefær 
½ tsk  sambal Manis 
½ glas Atjas Taugé 
Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene. 
Benene kommes i en gryde med 3 dl vand og ½ tsk salt og koger i under låg ca. 10 min. 
Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varm 
pande i olie. 
Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra varmen. 
Kyllingesuppen sies. 
Løg og hvidløg skæres i terninger og svitses i en gryde i olien. 
Melet drysses over, og der spædes med kyllingesuppe. 
Tomatpuré, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og saucen smages til 
med salt og peber. 
Kyllingekødet og Atjar Taugé kommes i saucen og varmes igennem. 
Tips: Atjar Taugé er bønnespirer og rød peber i lage.