2 kyllinger 
150 gram røget flæsk 
2 spsk  smør eller margarine 
4 flåede tomater 
½ dl tomatpure 
2 spsk  hvedemel 
1 dl hvidvin 
1 dl bouillon 
10 skalotteløg 
250 gram champignon 
1 fed hvidløg 
salt og peber
 
Partér hver af kyllingerne i 4 stykker. 
Skær flæsket i tern og brun det i lidt fedtstof i en stegegryde. 
Tag flæsket op og brun kyllingestykkerne i fedtstoffet. 
I gryden kommes de flåede tomater, pure og flæsketern. 
Drys melet over og rør godt rundt. 
Tilsæt hvidvin, bouillon, de pillede løg og de rensede og halverede champignon. 
Retten skal nu småsnurre under låg ca. 1 time til kyllingestykkerne er møre. 
Smag retten til med knust hvidløg, salt og peber inden serveringen. 
Serveres med løse ris og flûtes!!
 
Tilberedningstid ca, 1 ½ time 
Tips: hvidløgssmagen bliver stærkere, hvis hvidløget presses over retten lige før serveringen!