1 fersk eller dybfrossen kylling på 1 kg 
3 spsk  smør eller margarine 
Panering: 
3-4 spsk  hvedemel 
1 tsk  salt 
peber 
1 tsk  paprika
1 æg 
1 dl rasp 
 
Sauce: 
2 spsk  smør eller margarine 
½ rød paprika i strimler 
1 ½ spsk  hvedemel 
3 dl  fløde 
salt, peber
 
Tø den dybfrosne kyllingop, og del den i stykker. 
Bland hvedemel, salt, peber og paprika i en plastpose. 
Læg kyllingestykkerne i og ryst godt til alle stykkerne er dækket.
Pisk ægget sammen med lidt vand, dyp kyllingestykkerne i ægget og vend 
dem så i rasp. 
Lad kyllingen tørre en stund.
Varm smørret i stegepanden. 
Læg kyllingestykkerne i og steg dem sagte i 15-20 minutter, til de er 
sprøde, brune og møre.
Drys paprikaen i smørret og strø hvedemel over. 
Spæd med fløde mens du pisker og lad saucen småkoge nogle minutter. 
Smag til med salt og peber.
Læg kyllingestykkerne på et fad og server med sauce og ris.