
#
1 kg kyllinge(filét) skåret i pæne stykker 
½ dl Santa Maria Karry Sumatra 
3 spsk Santa Maria Hvidløgspuré 
50 g smør eller margarine 
3 løg i skiver 
7 dl hakkede flåede tomater 
3 spsk hvidvinseddike 
300 g tørrede abrikoser 
2 tsk  salt 
1 l vand 
120 g tomatpuré eller tomatketchup
*  
Tomatpuré røres ud i vand under opvarmning og koger 2-3 min.
Gnid kyllingestykkerne med Karry Sumatra og hvidløg. 
Steg kødet i olien i nogle minutter. 
Tilsæt løg og svits dem til de er gyldenbrune. 
Tilsæt hakkede tomater, hvidvinseddike og abrikoser. 
Tilsæt tomatsaucen og smag til med salt. 
Lad det hele koge i ca. 10 minutter og det er klar til servering.
Server med safranris (og koosmali).