1 kylling af ca. 1400 g 
1 spsk  olivenolie 
2 små løg pillede og skåret i både 
2 fed hvidløg pillede og hakket 
1–2 røde chili befriet for kerner og snittet i små stykker 
¾ tsk  gurkemeje 
1 tsk  stødt koriander 
salt og friskkværnet peber 
1 appelsin saften og revet skal skal anvendes 
1 dl  hønsebouillon 
½ dåse kikærter afdryppede 
100 g tørrede abrikoser 
Pynt: bredbladet persille
    
Gør kyllingen i stand og skær den i 10–12 stykker. 
Steg kyllingestykkerne let gyldne i olie på en pande – steg nogle stykker 
ad gangen, hvis der ikke er plads, til hele kyllingen. 
Tag kyllingestykkerne op. 
Dæmp varme og sauter løgene gyldne. 
Tilsæt hvidløg, chili og krydderier og lad det hele stege et par minutter. 
Krydderierne må ikke branke. 
Kom løg, krydderier og kyllingestykker op i en gryde, der er stor nok til 
hele retten. 
Skrab panden godt for krydderier. 
Kom appelsin skal og appelsin saft i gryden sammen med hønsebouillon. 
Bring retten i kog og lad den simre under låg i ca. 35–40 minutter. 
Kyllingestykkerne skal være meget møre. 
Tilsæt kikærter og abrikoser. 
Varm retten igennem i ca. 2 minutter. 
Smag til med salt og friskkværnet peber. 
Drys med persille. Server retten med ris eller kartoffelbåde